Skip to main content

Tarieven

Ik ben zo transparant mogelijk over de kosten van mijn dienstverlening. In ons eerste telefonische gesprek, zal ik u mijn uurtarief toelichten. Voordat u een opdracht aan mij verstrekt, maak ik duidelijke afspraken met u over de prijs (uurtarief) en de te verwachten te verrichten werkzaamheden. Daarbij is de mogelijkheid van een fixed fee (een vaste prijs voor de gehele opdracht of een gedeelte daarvan) ook bespreekbaar.

Kennismakingsgesprek

Bij persoonlijke kwesties is een goede klik met uw advocaat van wezenlijk belang. Ik nodig u daarom graag uit bij mij op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan uiteraard ook online of op een andere locatie bij u in de buurt plaatsvinden.

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering, dan adviseer ik u eerst contact met uw verzekeraar op te nemen. Afhankelijk van de afspraken daarover in de polisvoorwaarden, heeft u (bij procedures) een vrije advocaatkeuze en kan ik u in goed overleg en na overeenstemming met uw verzekeraar bijstaan.

Hoppenbrouwers Advocatuur beschikt niet over een Derdengeldenrekening (vrijstelling conform Verordening op de advocatuur)

Wilt u meer weten? Bel of mail mij, ik bespreek graag met u uw mogelijkheden.